Vier!vocaal is een professioneel vocaal kwartet dat uitvoeringen op maat verzorgt bij bijzondere gelegenheden. Denkt u hierbij aan bruiloften, recepties, uitvaarten of een andere gebeurtenis waarbij er behoefte is aan de speciale zeggingskracht van zang.

Waar woorden tekort schieten biedt vier!vocaal uitkomst.

Claudia Witlam (sopraan)

Muziek beleef je samen. Daarom geniet ik van het zingen in dit kwartet. In het contact met het publiek daar ontstaat pas de muziek. Zo komt de luisteraar dichter bij zijn eigen gevoel op dat belangrijke moment.

Inge van Keulen (alt)

Door me intens met de muziek, de stijl, de taal te verbinden, komt het juiste gevoel. Door mezelf te laten raken, raak ik mijn publiek. De warmte en kleuring van de altpartij vind ik een prachtige rol in het ensemble.

Caspar van der Burgh (tenor)

Muziek komt bij mij recht uit het hart en toevallig uit de mond. Ik kan me in een klein ensemble met alle stemmen verbinden en tegelijk midden in mijn eigen muziek zijn. Op de meest wezenlijke momenten van het leven, wil ik mijn bijdrage leveren.

Hubert ter Meulen (bas-bariton)

Ik houd van muziek die dun bezet is, dan komt de muziek goed tot zijn recht. Ik vind muziek nog veel mooier als het functioneel is, als het in de situatie iets bijdraagt. Het is de context die de muziek de  betekenis geeft.

Naam